Om Acrymatic Coating ApS

Acrymatic Coating har i mere end 40 år leveret materialer og know-how til byggebranchen.

Acrymatic Coating er generalagent for RD Coatings – den store belgiske producent af tykfilmsprodukter til betonrenovering, tagprodukter, facademalinger, gulvmalinger, korrosionsbeskyttelse m.m.

Acrymatic Coatings tekniske afdeling råder over stor viden inden for de ovennævnte områder og står gerne helt uforpligtende til deres disposition, hvis de har spørgsmål.

Vi leverer maling til alle områder indenfor Industri, Offshore, Overfladebehandling, Bygningsrenovering, Indendørs og Udendørs maling m.m.

Så har du et projekt, har vi et løsningsforslag til dig 

Logo Acrymatic Coating ApS

Hvorfor vælge produkter fra Acrymatic Coating

Kvalitet

Alle produkter er udviklet med fokus på kvalitet og holdbarhed. Dette gør, at du får et produkt, der vil holde i mange år frem uden reklamationer.

Arbejdsmiljø

Miljø og arbejdsmiljø er meget vigtigt og derfor har Acrymatic i mange år leveret miljørigtige kvalitetprodukter i MAL-KODE 00-1.

Service

Vi gøre alt hvad vi kan for at give dig den bedst mulige service.

Innovation

Der udvikles hele tiden nye produkter på fabrikken med fokus på kvalitet, tidsoptimering , miljø m.m. Der er leveret mange innovative produkter over de sidste mange år. Du kan læse mere om nogle af dem under fanen News.

Erfaring

Erfaring er en vigtig del når der skal rådgives og hos os er du altid i sikre hænder. Vi har mange års erfaring indenfor forskellige fagområder og kan helt sikkert hjælpe dig.

Special Produktion

Mangler du et special produkt, udvikling af et nyt produkt eller finjustering af et eksisterende, så ring til os og hør hvad vi kan gøre for dig.

General agent for Branth Chemie

Acrymatic Coating blev i 2018 generalagent for Branth Chemie som producerer korrosionsbeskyttelse, top lakker, sprays, 2k produkter, slagfastmaling m.m.

Produkter leveret til områder indenfor Industri, Offshore, Overfladebehandling, Bygningsrenovering, Udendørs maling m.m. 

Ring til os og hør mere

+45 44921664

Share This